Flot højt beliggende villa

Flot højt beliggende 4-vær. villa

Flot og moderniseret villa med 3 soveværelser. Villaen er højt beliggende og har meget fin og uforstyrret udsigt mod Palasip Qaqqaa og hele vejen til Nalunnguarfik. Villaen er et tidligere typehus II som er blevet ombygget.

Villaen blev i 2015 ombygget og fået moderniseret køkken og bad, såvel som al det udvendige. Der blev lavet en ny 50 mm isolering og påsat en vedligeholdelsesfri facade. Hele køkkenet er blevet skiftet ud hvor al inventar og hårde hvidevarer er blevet skiftet ud med flottere og mere moderne udstyr. Det samme er badeværelset hvor der blev installeret spabad og nye gulvfliser. I forbindelse med moderniseringen har villaen fået skiftet alle rør og el-installationer. Der er ligeledes blevet lagt nyt gulv i stuen.

Villaen er beliggende i et dejligt og børnevenligt område tæt på skole 2 og Taseralik. Derudover ligger villaen tæt på naturskønt område hvor man om sommeren har rige muligheder for at gå ture og om vinteren nemt kommer ud til snescootersporet.

Villaen har en indgangsterrasse der går næsten hele vejen rundt.

Der er tilsluttet helårsvand og slamtank. Villaen opvarmes af en kondenserende oliefyr. Der er gulvvarme i entré og badeværelse.

Der er gode muligheder for opbevaring på loftet og kælderen.

Indretning:
Entré. Fyrrum der samtidig benyttes som vaskerum. 3 gode soveværelser. Meget flot og funktionelt badeværelse med spa. Stort køkkenalrum i åben forbindelse med stue, som fungerer rigtig godt som samlingspunkt i villaen.

Flot og dejlig villa til familie, par eller single der vil bo tæt på natur og samtidig være tæt på byen.

Jaakunnguup Aqq. 3, 3911, Sisimiut

Sagsnummer2148
Ejendomstype Villa, 1. fam.
Boligareal105 m2
Rum4
Byggeår/ombygget1982 / 2015

Kontantpris1.595.000
Udbetaling80.000
Brutto7.532
Netto5.729
Månedlig ejerudgift573
Qiteraq Eugenius

Ejendomsmægler MDE

Mobil nummer: (+299)547438

qiteraq@netbolig.gl

Skriv til Qiteraq Eugenius
Lad os vise hvad vi kan

Bestil GRATIS Salgsvurdering hos Grønlands MEST sælgende Ejendomsmægler.

Netbolig må gerne kontakte mig:

Lad os vise hvad vi kan

Bestil GRATIS Salgsvurdering hos Grønlands MEST sælgende Ejendomsmægler.