Superspændende bolig med en fantastisk panoramaudsigt til malenebugten

Godt indrettet ½ dobbelthus til familie med børn

Ejendommen er højt beliggende på lukket vej i børnevenligt og populært område. Dejlig, solrig og læfuld altan med fantastisk panoramaudsigt

Energivinduer med 3 lags glas.

HTH kvalitetskøkken. De 3 værelser alle med Pergogulv og integrerede skydedørsgarderober

Opvarmning via fjernvarme og gulvvarme overalt

Godt isoleret udhus


Boligen er indrettet således:

Stueplan:
Indgang via overdækket indgangsparti til entré med gulvklinker, spots og integreret skydedørsgarderobe. Gæstebadeværelse med gulvklinker, væghængt toilet med soft-close, bruseniche og støbt vask i marbre samt skabsplads.

Stort HTH-kvalitetskøkken med grebsfri elementer, sorte slidstærke bordplader, silgranit vask og alt i AEG hårde hvidevarer - herunder stort køleskab med vanddispenser og stort fryseskab med isdispenser, indbygningsovn og -microovn, opvaskemaskine, stor induktionskogesektion samt emhætte.

Fra køkkenet er der åben forbindelse til opholds- og spisestue med Pergo original exelence herregårds egegulv. Fra hele opholdsrummet er der panoramaudsigt til bugt og by. Læfyldt og overdækket syd/vest vendt altan med uspoleret udsigt.

Nederste etage:
Trapperum/ fordelingsgang med klinker, samt lille teknikrum. Soveværelse med Pergo gulv og integreret skydedørsgarderobe. Meget stort og lækkert badeværelse med gulvklinker, dobbelt brus i glas, væghængt toilet med soft-close, stor vinkel marbre bordplade med skuffer/ skabe underneden, væghængte skabe, stort spejl, indbygningsspot i loft og over spejl samt vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler. 2 børneværelser med Pergo gulv og integrerede skydedørsgarderober.

Herudover:
12 m² isoleret skur. Fælles krybekælder.

Område:
Innartalik er en ny bydel i Qinngorput. Boligområdet ved Akeq er attraktivt placeret med masser af sol og udsigt til vand. Det populære villakvartér ved Akeq er særdeles charmerende og fuldt udbygget. Boligerne er beboet af både par og familier med børn. Bybussen holder lige ved boligområdet. Skolen i Qinngorput er også meget populær hos børn og forældre.Akeq 27, 3905, Nuussuaq

Sagsnummer2291
Ejendomstype Ejerlejlighed
Boligareal136 m2
Rum4
Byggeår/ombygget2015 / -

Kontantpris3.925.000
Udbetaling200.000
Brutto15.711
Netto12.978
Månedlig ejerudgift439
Bo Grandahl

Ejendomsmægler

Mobil nummer: (+299)529888

bo@netbolig.gl

Skriv til Bo Grandahl
Lignende boliger
Lad os vise hvad vi kan

Bestil GRATIS Salgsvurdering hos Grønlands MEST sælgende Ejendomsmægler.

Netbolig må gerne kontakte mig:

Lad os vise hvad vi kan

Bestil GRATIS Salgsvurdering hos Grønlands MEST sælgende Ejendomsmægler.