XEstate case view count icon
har set sagen de sidste 24 timer

½ dobbelthus med fantastisk udsigt

Et klassisk grønlandsk typehus, som for relativt få penge og et par lange arbejdsweekender, kan blive til en dejlig bolig.

Når oliefyret er startet op og væggene er malet kan boligen benyttes, hvis du ikke stiler store krav til komfort. Der er et ældre BAXI oliefyr, som har kørt for et par år siden. Oliefyret skal nok have service ved opstart.

Der er indlagt vand. Spildevand fra køkken, bad og håndvaske, løber ud på fjeld (gråt spildevand på fjeld). Der er posetoilet. Men, man kan nemt tilslutte huset til offentlig kloak, da kloakken er meget tæt på huset.

Huset er efterisoleret og der er thermo-vinduer.

Indretning:
Entré med radiator og plads til garderobe - herfra adgang til depotrum. Videre ind boligen er der et funktionelt køkken med plads til spisebord. Køkkenet er i åben forbindelser til dejlig opholdsstue med skøn havudsigt. Der er separat badeværelse med håndvask; og separat toilet-rum med håndvask. Op ad trappen til første sal er der 2 gode soveværelser med plads til skabe. Og forestil dig, en kvist på det vestvendte soveværelse, så vil du kunne nyde den smukke havudsigt og flotte sol ude over havet.

Da huset sælges for en arving, har sælger ikke beboet huset, og derfor sælges ejendommen med fuldstændig ansvarsfraskrivelsesklausul for synlige og evt. skjulte fejl/mangler. Der er i prisen taget højde for ansvarsfraskrivelse samt husets stand.

Alt i alt et fornuftigt hus, hvor man ved en større/mindre istandsættelse, kan få sig en dejlig bolig.

For fremvisning: Sisimiut´s eneste uddannede ejendomsmægler, Thomas Rix.

Janssenip Aqq. 3, B-650B, 3911, Sisimiut

Sagsnummer2877
Ejendomstype Halvt dobbelthus
Boligareal68 m2
Rum3
Byggeår/ombygget1966 / -

SAGEN ER SOLGT

Thomas Rix

Ejendomsmægler MDE - Indehaver

Mobil nummer: (+299) 48 41 12

thomas@netbolig.gl

Skriv til Thomas Rix
Lad os vise hvad vi kan

Bestil GRATIS Salgsvurdering hos Grønlands MEST sælgende Ejendomsmægler.

Netbolig må gerne kontakte mig:

Lad os vise hvad vi kan

Bestil GRATIS Salgsvurdering hos Grønlands MEST sælgende Ejendomsmægler.