Om os


 

Størst i Grønland

Vi sælger flest ejendomme i Grønland. Vi har succes i Nuuk, Ilulissat, Sisimiut, Tasiilaq, Maniitsoq, Qaqortoq og Aasiaat.

På kysten – i Sisimiut og Ilulissat - har vi lokale medarbejdere med håndværksmæssig baggrund, der besigtiger ejendommen inden ejendomsmægleren laver vurderingen.

Vi har professionelle samarbejdspartnere i Aasiaat, Maniitsoq, Qaqortoq og Tasiilaq, der med byggeteknisk indsigt besigtiger ejendommene, inden ejendomsmægleren laver vurderingen.

Vore dygtige fotografer dækker Nuuk, Sisimiut, Ilulissat og Aasiaat.
 

Mest erfaring og fingeren på pulsen

Netbolig blev stiftet i 2010 af ejendomsmægler Thomas Rix. Netbolig drives og ejes fortsat af Thomas Rix.

Selvom vi har solgt hundredvis af ejendomme, så hviler vi ikke på laurbærrene. Vi kigger fremad, for boliger sælges jo i dag og i morgen - ikke i fortiden. Vi følger med i den seneste udvikling på ejendomsmarkedet; lokalt, nationalt og udenlands.

Rigtig mange vælger Netbolig som deres ejendomsmægler, fordi vi har mest erfaring med ejendomsmarkedet i Grønland - og fordi vi har fingeren på det pulserende ejendomsmarked.
 

One-door Boligsalg –  Professionel bolighandel

Netbolig står for alt det praktiske i forbindelse med handlen også udstedelse af skøde og handlens berigtigelse i øvrigt. Skødet ekspederes efter høj standard og gældende lovgivning.

Med andre ord: Netbolig er med hele vejen indtil handlen er helt på plads; Dvs. indtil sælger har fået sit overskud til fri disposition, og indtil køber har fået sin nye bolig samt endeligt anmærksningsfrit skøde på ejendommen. 
 

Tryghed for køber & sælger

Vi er uddannede ejendomsmæglere. Vi er optaget i Erhvervsstyrelsens Ejendomsmægler-register. Vi efteruddanner os løbende. Vi opfylder vores undersøgelses- oplysningspligt, så I får en ordentlig handel.

Derfor vælger mange Netbolig, når de skal købe eller sælge, fordi vi er seriøse og fagligt uddannede ejendomsmæglere.

Med vores ekspertviden sørger vi nemlig for, at I får en tryg bolighandel.


Thomas Rix
 

Thomas Rix

Ejendomsmægler, MDE Indehaver

thomas@netbolig.gl +299 484112
Qiteraq Eugenius
 

Qiteraq Eugenius

Hanne Rose Andersen-Aagaard
 

Hanne Rose Andersen-Aagaard

Gerda Fleischer
 

Gerda Fleischer