Om os


 

Grønlands ejendomsmægler 

Ejendomsmægler Thomas Rix ejer Netbolig og har arbejdet som indehaver siden 2010. Vi er pt 7 medarbejdere og har samarbejde med dygtige fotografer, som dækker de fleste byer i vores markedsområde.

Hos Netbolig er vi meget grundige, når vi vurderer markedsprisen. Det gør vi bl.a. ved at undersøge hvad andre lignende ejendomme lige er blevet solgt for. Vi har løbende kontakt til potentielle købere og kan vurdere hvor stor den aktuelle efterspørgsel er på en bestemt type bolig. Vi ser også på ejendommens vedligeholdelsesstand og beliggenhed, for at vi kan vurdere den rette markedspris.

I det nuværende ejendomsmarked er det endnu vigtigere at sætte den rigtige pris på sin bolig, hvis man vil sælge. Prisen bør ikke være for høj eller for lav, i forhold til hvad flere købere er villige til at betale. Med andre ord, gør vi vort bedste for at fastsætte: MarkedsprisenNår du sætter din bolig til salg til markedspris, resulterer det i langt flere leads/henvendelser, som igen resulterer i konkrete muligheder for salg. Så vi til sidst kan skrive  SOLGT 


Hos Netbolig, kan du stole på at de ansatte, hver eneste dag møder ind, for lave deres primære arbejde, som ejendomsmægler. Det betyder at vi bruger al vores arbejdstid på at løse de opgaver, som er forbundet med ejendomsmægler jobbet. Hos Netbolig sidder vi heller ikke og venter på at mulige købere/lejere melder deres interesse. Vi sørger for at følge op på al interesse og besvare spørgsmål fra interesserede. Det giver gode resultater i form af underskrevne købsaftaler og lejekontrakter - til stor tilfredshed for parterne og for ejendomsmægleren, naturligvis.

Hos Netbolig får du også en super flot præsentation af din bolig på vores site. Vi laver også interessante og sjove opslag med boliger på vores Facebook side, som har næsten 10.000 følgere. Vi har faktisk flest følgere i forhold til de andre.

 Vi gør alt hvad vi kan - For at give Dig de bedste muligheder for en god handel 
 
 Derfor sælger vi fortsat mange boliger 


 

Vi dækker næsten hele Grønland

Vi er ikke kun i Nuuk. Medarbejderne er geografisk placeret i både Nuuk, Ilulissat og Sisimiut. Udover Nuuk, servicerer vi også Aasiaat, Ilulissat, Maniitsoq, Narsaq, Qaqortoq og Sisimiut samt andre steder i Grønland (forhør nærmere om mulighederne).


Erhverv & Projekter

Vi tilbyder også vurdering, salg og udlejning af erhvervsejendomme i hele Grønland. Det kan være boligudlejningsejendomme / butiksejendomme / hoteller / lagerbygninger / kontorbygninger. Nogle af Grønlands mest kendte erhvervsejendomme, f.eks. Hotel Kangerlussuaq, Nuuk Imeq-ejendommen er til salg eller solgt via Netbolig.  

På grund af markedssituationen er projektsalg gået tilbage. Vi må se hvornår markedet ændrer sig til det bedre for projektsalg. Nybyggede boliger sælger vi en del af. Det er nemmere for køberne at forholde sig til en færdig og nyopført bolig, som er indflytningsklar. Full-service boligsalg

Netbolig forestår al forhandling og udarbejder derefter købsaftalen. Vi sørger for at handlens betingelser og forbehold kommer helt på plads f.eks. økonomi- og advokatforbehold. Vores professionelle samarbejdspartner: Advokatfirmaet Malling og Hansen Damm, udsteder skødet og berigtiger handlen.

Desværre er der ikke digital tingslysning af skøder. Der er også mange aktører involveret i processen. Derfor tager berigtigelsen relativ lang tid og kan opleves som en smule uoverskuelig. Men, din handel er i sikre hænder hos Advokatfirmaet Malling og Hansen Damm. Du kan altid kontakte os eller advokaten for en statusopdatering på din handel. Du kan altid stole på at din handel kommer hurtigt på plads; så du kan få dit overskud frigivet.

 

Tryghed

Du kan trygt handle hos os, fordi vi:

  • er uddannet som ejendomsmægler

  • ​er optaget i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister

    • ​​​​Ejendomsmægler er en beskyttet titel (endnu ikke i Grønland)

  • efteruddanner os løbende

  • opfylder vores undersøgelses- oplysningspligt

  • har professionel ansvarsforsikring hos HDI Forsikring

  • er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE)

  • følger etisk regelsæt fra DE


Derfor kommer mange igen og handler hos os

Det er vi stolte af

Christine Victoria Lie
 

Christine Victoria Lie

Bo Grandahl
 

Bo Grandahl

Ejendomsmægler MDE

bo@netbolig.gl +299 52 98 88
Carina Serano
 

Carina Serano

Køberrådgiver m. Tryghedsmærke Ejendomsmægler MDE

carina@netbolig.gl +299 24 96 84
Aviaq Ludvigsen
 

Aviaq Ludvigsen

Thomas Rix
 

Thomas Rix

Ejendomsmægler MDE - Indehaver

thomas@netbolig.gl +299 48 41 12