XEstate case view count icon
14 har set sagen de sidste 7 dage

Hotel Narsarsuaq

... har en fantastisk smuk beliggenhed i Sydgrønland, med udsigt til fjord og fjeld. Der er skøn udsigt til turkis-blå fjord med funklende isbjerge. Og har du værelse på siden mod fjeldet har du udsigt til frodige, grønne dale.

Hotellet har mange gode anmeldelser online.

Området omkring Hotel Narsarsuaq byder på en fantastisk smuk natur med muligheder for et væld af unikke oplevelser i det frodige grønne Grønland. Det fandt Erik den Røde og hans søn Leif den Lykkelige ud af allerede for godt 1.000 år siden. De slog sig ned på den modsatte side af fjorden i 875, i bygden Qassiarsuk, hvor man i dag kan opleve ruinerne af deres bebyggelser, samt rekonstruerede bygninger af en kirke og et beboelseshus. Man kan også opleve en for Grønland unik skov med forskellige planter på ca. 15 hektar. Nyere historie fra WW2 kan opleves på Narsarsuaq museum.

Området omkring Narsarsuaq er oplagt til friluftsliv. Tag eksempelvis på fisketur med gode muligheder for store og lækre fjeldørreder, torsk, rødfisk og hellefisk. Er du til vandreture er området også helt unikt. Det gælder både for dem, der ønsker dagsture, men også for dem, der ønsker længere ture. Der er en gode muligheder for overnatning på fåreholdersteder i området.

Narsarsuaq har også en bådehavn til lystbåde og ved den store kaj har besøgende krydstogtsskibe lagt til.

Hotellet er på ca. 5.551 kvm.


Hotellet består af 3 bygninger.
Hovedbygning er fra midten af 80-erne, hvor man også sammenbyggede de 2 andre bygninger. Så der er 2 værelsesfløje, til hver side. Hovedbygningen indeholder lounge, kontor, restaurant, cafeteria, bar, konferencelokaler, industrikøkken, lager for køkken og bageri.

Hotellet tilbyder overnatning i 81 pæne værelser. Der er dog potentiale for flere værelser.

Bygningerne fremstår i velholdt stand. I Narsarsuaq er der ikke permafrost, og underlaget for byggeriernes fundamenter er meget godt.

I handlen kan kan der medfølge en beboelsesbygning (B-33), som er en velholdt 2-etages bygning med lejligheder - 1.669 kvm.

B-33 kan dække behovet for personale-boliger, og ved ekstern udlejning kan lejeindtægten give et bidrag til hotellets samlede drift.

Hotellet kan overtages hurtigt.

Til efteråret 2025 forventes det at den nye lufthavn i Qaqortoq er færdig; med nye muligheder for beflyvning i Sydgrønland. Lufthavnen forventes at kunne beflyves med alle flytyper, der benyttes internt i Grønland samt fly, der med fuldt udnyttet kapacitet på 70 - 100 passagerer kan beflyve de nære oversøiske destinationer som f.eks. Island og Iqaluit. Når den nye lufthavn i Qaqortoq tages i brug, vil Narsarsuaq lufthavn blive nedgraderet til helikopterflyveplads.


Er du interesseret i denne spændende mulighed og blive ejer af dette skønne hotel? Hvis ja, så kontakt ejendomsmægler Thomas Rix på (+299) 484112

- Hotellet sælges til højest bydende.

- Der er ingen budfrist, så købstilbud vurderes/behandles løbende.

- Køber gøres opmærksom på, at Naalakkersuisut forbeholder sig retten til at forkaste alle tilbud.

- Køber gøres opmærksom på at Naalakkersuisut skal godkende salget.

B-9, B-32, B-92, Hotel Narsarsuaq, 3923, Narsarsuaq

Sagsnummer2776ESGS
Ejendomstype Hotel – kursusejendom
Boligareal3.398 m2
Etageareal5.551 m2
Erhvervsareal2.153 m2

Kontantpris1
Udbetaling1
Set de sidste 24 timer3
Thomas Rix

Ejendomsmægler MDE - Indehaver

Mobil nummer: (+299) 48 41 12

thomas@netbolig.gl

Skriv til Thomas Rix
Lad os vise hvad vi kan

Bestil GRATIS Salgsvurdering hos Grønlands MEST sælgende Ejendomsmægler.

For at kunne aftale en tid, bedes du skrive en kommentar. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

I forbindelse med min bestilling af salgsvurdering, accepterer jeg, at Netbolig modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.

Lad os vise hvad vi kan

Bestil GRATIS Salgsvurdering hos Grønlands MEST sælgende Ejendomsmægler.

For at kunne aftale en tid, bedes du skrive en kommentar. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

I forbindelse med min bestilling af salgsvurdering, accepterer jeg, at Netbolig modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.