XEstate case view count icon
26 har set sagen de sidste 24 timer

Meget stor og solid erhvervsejendom

Den sidste øl er tappet og den sidste sodavand er fremstillet. Ved udgangen af 2023 lukker Nuuk Imeq A/S sin produktion. Derfor er der nu mulighed for at overtage en solid og velbeliggende erhvervsejendom.

Beliggenheden er meget god, tæt på den nye atlanthavn i Nuuk. Der er et stort attraktivt udendørs erhvervsareal omkring ejendommen, som både er asfalteret og sikret med elektrisk hegn.

Bygningerne er arkitekttegnede og opført i perioden 1986-88 samt udvidet med 2 ekstra lager bygninger i 1996; og i 2013 opførtes selvstændig olietankhus.

Med stigende interesse for Arktis og Grønland, kan denne lager- og logistikejendom være et aktiv hvorved man kunne udnytte eksisterende og fremtidige muligheder.

Administrationsbygningen og tappehallen er opført i betonelementer, beklædt med hhv. træ og metal med isolering af mineraluld. Lagerbygningerne er som udgangspunkt opvarmede og opført med bærende konstruktioner af stål. Væggene er beklædt med hhv. træ og metal med isolering af mineraluld. Tappehal og produkthal er udført med fugefri gulve og fliser på vægge op i 2,5 meters højde. Tank-lagerbygning er bygget med store opsamlingsgrave for containertanke, samt bærende konstruktioner, dimensioneret for traverskranen. Alle tage er med tagpap på mineraluld og ståltrapetsplader i lofterne. Højeste bygninger er 16 meter og 15 meter til kip.

Demontering af produktionsudstyr er planlagt til marts 2024. Overtagelse kan aftales til et tidspunkt derefter og overtagelse kan aftales etapevis.


Alt i alt en meget stor produktions- og logistik ejendom med attraktiv beliggenhed tæt på den nye atlanthavn.

Kontakt ejendomsmægler Thomas Rix for at få tilsendt salgsopstilling eller for at få en rundvisning.

Qeqertanut 2, B-2532, 3905, Nuussuaq

Sagsnummer2791ESNI
Ejendomstype Produktion / lager
Bebygget areal8.076 m2
Etageareal9.857 m2
Erhvervsareal9.857 m2

Kontantpris140.000.000
Udbetaling140.000.000
Set de sidste 24 timer26
Thomas Rix

Ejendomsmægler MDE - Indehaver

Mobil nummer: (+299) 48 41 12

thomas@netbolig.gl

Skriv til Thomas Rix
Lad os vise hvad vi kan

Bestil GRATIS Salgsvurdering hos Grønlands MEST sælgende Ejendomsmægler.

Netbolig må gerne kontakte mig:

Lad os vise hvad vi kan

Bestil GRATIS Salgsvurdering hos Grønlands MEST sælgende Ejendomsmægler.